A nap képe

Emberi piramis

Kistotál
Kistotál

2018. 09. 03. 15:34

Mumbai, 2018. szeptember 3.
Indiai fiatalok emberi piramist alkotnak, hogy elérjenek egy magasra akasztott dahi handit, azaz joghurttal teli agyagedényt és összetörjék azt a dzsanmástamí, azaz Krisna hindu isten születésnapja alkalmából az indiai Mumbaiban 2018. szeptember 3-án. A cselekménysorral azt a legendát elevenítik fel amely szerint, Krisna gyermekkorában vajat lopott. (MTI/AP/Rafik Makbúl)
Indiai fiatalok emberi piramist alkotnak, hogy elérjenek egy magasra akasztott dahi handit, azaz joghurttal teli agyagedényt és összetörjék azt a dzsanmástamí, azaz Krisna hindu isten születésnapja alkalmából az indiai Mumbaiban. A cselekménysorral azt a legendát elevenítik fel amely szerint, Krisna gyermekkorában vajat lopott
Fotó: Rafik Makbúl/AP/MTI
vissza a címlapra
Young Buddhist monk Temuulen studies religious texts shortly after waking up in his room at the Amarbayasgalant Monastery in the Baruunburen district, Selenge province, Mongolia, April 26, 2018. REUTERS/Thomas Peter  SEARCH "MILLENNIAL MONKS" FOR THIS STORY. SEARCH "WIDER IMAGE" FOR ALL STORIES. TPX IMAGES OF THE DAY.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.