A nap képe
Orosz kadétok vonulnak a II. világháborúban vívott moszkvai csata 77. évfordulóján tartott megemlékezésen a moszkvai Vörös téren 2018. november 7-én. 1941-ben ezen a napon a Vörös téren tartott díszszemléről egyenesen a csatatérre vitték harcolni a felvonuló katonákat. A Szovjetunió ellen támadó német hadsereg a II. világháború során a Moszkva környéki ütközetsorozatban szenvedte el első vereségét.. (Photo by Mladen ANTONOV / AFP)

Háborúk emléke és lövöldözések áldozati

Csanádi Márton
Csanádi Márton

képszerkesztő. 2018. 11. 10. 15:23

Mutatjuk a hét képeit.
Letakart holttest az ausztráliai Melbourne üzleti negyedében 2018. november 9-én, miután egy férfi gépkocsijával belerohant egy bevásárlóközpont épületébe, felgyújtotta az autót, majd késsel támadt a járókelőkre, és nekirontott a helyszínre érkező rendőröknek. A támadó három járókelőt megszúrt, egyikük a helyszínen belehalt sérüléseibe. A férfit meglőtték és őrizetbe vették (Photo by WILLIAM WEST / AFP)
Letakart holttest az ausztráliai Melbourne üzleti negyedében, miután egy férfi gépkocsijával belerohant egy bevásárlóközpont épületébe, felgyújtotta az autót, majd késsel támadt a járókelőkre, és nekirontott a helyszínre érkező rendőröknek. A támadó három járókelőt megszúrt, egyikük a helyszínen belehalt sérüléseibe. A férfit meglőtték és őrizetbe vették
Fotó: William West / AFP
Gyászolók gyertyák és egy amerikai zászló körül Thousand Oaks városban  miután korábban egy férfi tüzet nyitott az ott zajló diákrendezvény résztvevőire. A lövöldözésnek legalább 13 halottja van
(Photo by Apu Gomes / AFP)
Gyászolók gyertyák és egy amerikai zászló körül Thousand Oaks városban miután korábban egy férfi tüzet nyitott az ott zajló diákrendezvény résztvevőire. A lövöldözésnek legalább 13 halottja van
Fotó: Apu Gomes / AFP
Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia tiszteleg a háborúkban elesetteket jelképező, vörös pipacsok mellett a londoni Westminster apátságnál tartott megemlékezésen 2018. november 8-án, három nappal az első világháborút lezáró, compiegne-i fegyverszüneti egyezmény aláírásának évfordulója előtt. (Photo by Ben STANSALL / AFP)
Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia a háborúkban elesetteket jelképező, vörös pipacsok mellett a londoni Westminster apátságnál tartott megemlékezésen, három nappal az első világháborút lezáró, compiegne-i fegyverszüneti egyezmény aláírásának évfordulója előtt
Fotó: Ben Stansall / AFP
Lángok martalékává válik egy épület és egy autó a kaliforniai Buttle megyei Paradise közelében pusztító erdőtűzben 2018. november 8-án. Az alacsony páratartalom és az erős szél miatt gyorsan terjedő lángok miatt három északi megyében rendkívüli állapotot hirdettek és megkezdték a települések kiürítését. Paradise városban öt ember súlyosan megégett. (Photo by Josh Edelson / AFP)
Lángok martalékává válik egy épület és egy autó a kaliforniai Buttle megyei Paradise közelében pusztító erdőtűzben. Az alacsony páratartalom és az erős szél miatt gyorsan terjedő lángok miatt három északi megyében rendkívüli állapotot hirdettek és megkezdték a települések kiürítését. Paradise városban öt ember súlyosan megégett. Fotó: Josh Edelson / AFP
Orosz kadétok vonulnak a II. világháborúban vívott moszkvai csata 77. évfordulóján tartott megemlékezésen a moszkvai Vörös téren 2018. november 7-én. 1941-ben ezen a napon a Vörös téren tartott díszszemléről egyenesen a csatatérre vitték harcolni a felvonuló katonákat. A Szovjetunió ellen támadó német hadsereg a II. világháború során a Moszkva környéki ütközetsorozatban szenvedte el első vereségét.. (Photo by Mladen ANTONOV / AFP)
Orosz kadétok vonulnak a II. világháborúban vívott moszkvai csata 77. évfordulóján tartott megemlékezésen a moszkvai Vörös téren.1941-ben ezen a napon a Vörös téren tartott díszszemléről egyenesen a csatatérre vitték harcolni a felvonuló katonákat. A Szovjetunió ellen támadó német hadsereg a II. világháború során a Moszkva környéki ütközetsorozatban szenvedte el első vereségét
Fotó:Mladen Antonov / AFP
Nashville, 2018. november 7.
Voksolók egy szavazóhelyiségben a Tennessee állambeli Nashville-ben 2018. november 6-án, az egyesült államokbeli félidõs kongresszusi és helyi választások napján. Az elnöki ciklus félidejében tartott választásokon megújítják a 435 tagú szövetségi képviselõházat, a 100 tagú szenátus csaknem egyharmadát újraválasztják, továbbá 39 államban kormányzót választanak.
MTI/EPA/Rick Musacchio
Voksolók egy szavazóhelyiségben a Tennessee állambeli Nashville-ben, az egyesült államokbeli félidős kongresszusi és helyi választások napján. Az elnöki ciklus félidejében tartott választásokon megújítják a 435 tagú szövetségi képviselőházat, a 100 tagú szenátus csaknem egyharmadát újraválasztják, továbbá 39 államban kormányzót választanak.
Fotó:Rick Musacchio/EPA/MTI
US model Gigi Hadid brit modell a Victoria's Secret amerikai fehérneműgyártó cég New York-i divatbemutatóján 2018. november 8-án.(Photo by Angela Weiss / AFP)
Gigi Hadid modell a Victoria’s Secret amerikai fehérneműgyártó cég New York-i divatbemutatóján Fotó: Angela Weiss / AFP
Milánó, 2018. november 8.
Motorosok légi akrobatikai bemutatója az évenkénti Milánói Motorszalonon (EICMA) 2018. november 8-án. Az 1914 óta rendezett nemzetközi motoros szemle az idén november 6-tól 11-ig tart az északolasz nagyvárosban.
MTI/AP/Luca Bruno
Motorosok légi akrobatikai bemutatója az évenkénti Milánói Motorszalonon (EICMA). Az 1914 óta rendezett nemzetközi motoros szemle az idén november 6-tól 11-ig tart az északolasz nagyvárosban.
Fotó: Luca Bruno / AP / MTI
Vizslás, 2018. november 8.
Repülõgép halad a Nap elõtt a Nógrád megyei Vizslás közelébõl fotózva 2018. november 8-án.
MTI/Komka Péter
Repülőgép halad a Nap előtt a Nógrád megyei Vizslás közeléből fotózva
Fotó:Komka Péter/ AFP
Hatalmas stilizált karácsonyfa a Galeries Lafayette aulájában a párizsi luxusáruház karácsonyi dekorációjának bemutatóján 2018. november 7-én.. (Photo by Lionel BONAVENTURE / AFP)
Hatalmas stilizált karácsonyfa a Galeries Lafayette aulájában a párizsi luxusáruház karácsonyi dekorációjának bemutatóján
Fotó:Lionel Bonaventure / AFP
vissza a címlapra
Young Buddhist monk Temuulen studies religious texts shortly after waking up in his room at the Amarbayasgalant Monastery in the Baruunburen district, Selenge province, Mongolia, April 26, 2018. REUTERS/Thomas Peter  SEARCH "MILLENNIAL MONKS" FOR THIS STORY. SEARCH "WIDER IMAGE" FOR ALL STORIES. TPX IMAGES OF THE DAY.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.