Orosz kadétok vonulnak a II. világháborúban vívott moszkvai csata 77. évfordulóján tartott megemlékezésen a moszkvai Vörös téren 2018. november 7-én. 1941-ben ezen a napon a Vörös téren tartott díszszemléről egyenesen a csatatérre vitték harcolni a felvonuló katonákat. A Szovjetunió ellen támadó német hadsereg a II. világháború során a Moszkva környéki ütközetsorozatban szenvedte el első vereségét.. (Photo by Mladen ANTONOV / AFP)

Háborúk emléke és lövöldözések áldozati

Mutatjuk a hét képeit.
Letakart holttest az ausztráliai Melbourne üzleti negyedében 2018. november 9-én, miután egy férfi gépkocsijával belerohant egy bevásárlóközpont épületébe, felgyújtotta az autót, majd késsel támadt a járókelőkre, és nekirontott a helyszínre érkező rendőröknek. A támadó három járókelőt megszúrt, egyikük a helyszínen belehalt sérüléseibe. A férfit meglőtték és őrizetbe vették (Photo by WILLIAM WEST / AFP)
Letakart holttest az ausztráliai Melbourne üzleti negyedében, miután egy férfi gépkocsijával belerohant egy bevásárlóközpont épületébe, felgyújtotta az autót, majd késsel támadt a járókelőkre, és nekirontott a helyszínre érkező rendőröknek. A támadó három járókelőt megszúrt, egyikük a helyszínen belehalt sérüléseibe. A férfit meglőtték és őrizetbe vették
Fotó: William West / AFP
Gyászolók gyertyák és egy amerikai zászló körül Thousand Oaks városban  miután korábban egy férfi tüzet nyitott az ott zajló diákrendezvény résztvevőire. A lövöldözésnek legalább 13 halottja van
(Photo by Apu Gomes / AFP)
Gyászolók gyertyák és egy amerikai zászló körül Thousand Oaks városban miután korábban egy férfi tüzet nyitott az ott zajló diákrendezvény résztvevőire. A lövöldözésnek legalább 13 halottja van
Fotó: Apu Gomes / AFP
Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia tiszteleg a háborúkban elesetteket jelképező, vörös pipacsok mellett a londoni Westminster apátságnál tartott megemlékezésen 2018. november 8-án, három nappal az első világháborút lezáró, compiegne-i fegyverszüneti egyezmény aláírásának évfordulója előtt. (Photo by Ben STANSALL / AFP)
Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia a háborúkban elesetteket jelképező, vörös pipacsok mellett a londoni Westminster apátságnál tartott megemlékezésen, három nappal az első világháborút lezáró, compiegne-i fegyverszüneti egyezmény aláírásának évfordulója előtt
Fotó: Ben Stansall / AFP
Lángok martalékává válik egy épület és egy autó a kaliforniai Buttle megyei Paradise közelében pusztító erdőtűzben 2018. november 8-án. Az alacsony páratartalom és az erős szél miatt gyorsan terjedő lángok miatt három északi megyében rendkívüli állapotot hirdettek és megkezdték a települések kiürítését. Paradise városban öt ember súlyosan megégett. (Photo by Josh Edelson / AFP)
Lángok martalékává válik egy épület és egy autó a kaliforniai Buttle megyei Paradise közelében pusztító erdőtűzben. Az alacsony páratartalom és az erős szél miatt gyorsan terjedő lángok miatt három északi megyében rendkívüli állapotot hirdettek és megkezdték a települések kiürítését. Paradise városban öt ember súlyosan megégett. Fotó: Josh Edelson / AFP
Orosz kadétok vonulnak a II. világháborúban vívott moszkvai csata 77. évfordulóján tartott megemlékezésen a moszkvai Vörös téren 2018. november 7-én. 1941-ben ezen a napon a Vörös téren tartott díszszemléről egyenesen a csatatérre vitték harcolni a felvonuló katonákat. A Szovjetunió ellen támadó német hadsereg a II. világháború során a Moszkva környéki ütközetsorozatban szenvedte el első vereségét.. (Photo by Mladen ANTONOV / AFP)
Orosz kadétok vonulnak a II. világháborúban vívott moszkvai csata 77. évfordulóján tartott megemlékezésen a moszkvai Vörös téren.1941-ben ezen a napon a Vörös téren tartott díszszemléről egyenesen a csatatérre vitték harcolni a felvonuló katonákat. A Szovjetunió ellen támadó német hadsereg a II. világháború során a Moszkva környéki ütközetsorozatban szenvedte el első vereségét
Fotó:Mladen Antonov / AFP
Nashville, 2018. november 7.
Voksolók egy szavazóhelyiségben a Tennessee állambeli Nashville-ben 2018. november 6-án, az egyesült államokbeli félidõs kongresszusi és helyi választások napján. Az elnöki ciklus félidejében tartott választásokon megújítják a 435 tagú szövetségi képviselõházat, a 100 tagú szenátus csaknem egyharmadát újraválasztják, továbbá 39 államban kormányzót választanak.
MTI/EPA/Rick Musacchio
Voksolók egy szavazóhelyiségben a Tennessee állambeli Nashville-ben, az egyesült államokbeli félidős kongresszusi és helyi választások napján. Az elnöki ciklus félidejében tartott választásokon megújítják a 435 tagú szövetségi képviselőházat, a 100 tagú szenátus csaknem egyharmadát újraválasztják, továbbá 39 államban kormányzót választanak.
Fotó:Rick Musacchio/EPA/MTI
US model Gigi Hadid brit modell a Victoria's Secret amerikai fehérneműgyártó cég New York-i divatbemutatóján 2018. november 8-án.(Photo by Angela Weiss / AFP)
Gigi Hadid modell a Victoria’s Secret amerikai fehérneműgyártó cég New York-i divatbemutatóján Fotó: Angela Weiss / AFP
Milánó, 2018. november 8.
Motorosok légi akrobatikai bemutatója az évenkénti Milánói Motorszalonon (EICMA) 2018. november 8-án. Az 1914 óta rendezett nemzetközi motoros szemle az idén november 6-tól 11-ig tart az északolasz nagyvárosban.
MTI/AP/Luca Bruno
Motorosok légi akrobatikai bemutatója az évenkénti Milánói Motorszalonon (EICMA). Az 1914 óta rendezett nemzetközi motoros szemle az idén november 6-tól 11-ig tart az északolasz nagyvárosban.
Fotó: Luca Bruno / AP / MTI
Vizslás, 2018. november 8.
Repülõgép halad a Nap elõtt a Nógrád megyei Vizslás közelébõl fotózva 2018. november 8-án.
MTI/Komka Péter
Repülőgép halad a Nap előtt a Nógrád megyei Vizslás közeléből fotózva
Fotó:Komka Péter/ AFP
Hatalmas stilizált karácsonyfa a Galeries Lafayette aulájában a párizsi luxusáruház karácsonyi dekorációjának bemutatóján 2018. november 7-én.. (Photo by Lionel BONAVENTURE / AFP)
Hatalmas stilizált karácsonyfa a Galeries Lafayette aulájában a párizsi luxusáruház karácsonyi dekorációjának bemutatóján
Fotó:Lionel Bonaventure / AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Young Buddhist monk Temuulen studies religious texts shortly after waking up in his room at the Amarbayasgalant Monastery in the Baruunburen district, Selenge province, Mongolia, April 26, 2018. REUTERS/Thomas Peter  SEARCH "MILLENNIAL MONKS" FOR THIS STORY. SEARCH "WIDER IMAGE" FOR ALL STORIES. TPX IMAGES OF THE DAY.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.