A nap képe

Béketörekvések

Kistotál
Kistotál

2018. 11. 20. 13:52

Észak-Korea, 2018. november 20.
A dél-koreai védelmi minisztérium által közreadott, a déli oldalról készített felvételen phenjani utasításra felrobbantanak egy észak-koreai katonai őrhelyet 2018. november 20-án. A dél-koreai védelmi minisztérium szerint az észak-koreai rezsim a nap folyamán a saját katonai posztjaiból tízet megsemmisített a két Koreát elválasztó határ mentén, a dél-koreai oldalon pedig ugyanennyi állás felrobbantását kezdték meg a napokban a szöuli és a phenjani vezetés között szeptemberben létrejött megállapodás nyomán.
MTI/AP
A dél-koreai védelmi minisztérium által közreadott, a déli oldalról készített felvételen phenjani utasításra felrobbantanak egy észak-koreai katonai őrhelyet 2018. november 20-án. A dél-koreai védelmi minisztérium szerint az észak-koreai rezsim a nap folyamán a saját katonai posztjaiból tízet megsemmisített a két Koreát elválasztó határ mentén, a dél-koreai oldalon pedig ugyanennyi állás felrobbantását kezdték meg a napokban a szöuli és a phenjani vezetés között szeptemberben létrejött megállapodás nyomán. Fotó: MTI/AP
vissza a címlapra
Young Buddhist monk Temuulen studies religious texts shortly after waking up in his room at the Amarbayasgalant Monastery in the Baruunburen district, Selenge province, Mongolia, April 26, 2018. REUTERS/Thomas Peter  SEARCH "MILLENNIAL MONKS" FOR THIS STORY. SEARCH "WIDER IMAGE" FOR ALL STORIES. TPX IMAGES OF THE DAY.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.