Kistotál

akszu

Ennyire lehangoló képgaléria már nem lesz a héten

Horses graze near Eurasian Resources Group's (ERG) Aksu Power Plant on the outskirts of the town of Aksu, north-eastern Kazakhstan, February 21, 2018. REUTERS/Shamil Zhumatov     SEARCH "AKSU" FOR THIS STORY. SEARCH "WIDER IMAGE" FOR ALL STORIES.

A kazahsztáni Akszu látszólag egy tipikus kommunista város. Itt található a világ legnagyobb kohászati üzeme, ami nemzedékek óta munkával látja el a lakosságot, valamint egészségügyi ellátást, oktatást és szabadidős tevékenységet is biztosít számukra.

Bielik István
határ út

Határ út

Németh Sz. Péter, az index.hu fotóriporterének Budapest határszakaszát bemutató, még készülő anyagából szemezgettünk.

Kistotál
vespa

Pakisztán, szerelem, Vespa

A man rides a Vespa scooter on a busy street, in a low-income neighbourhood in Karachi, Pakistan March 6, 2018. REUTERS/Akhtar Soomro  SEARCH "VESPA PAKISTAN" FOR THIS STORY. SEARCH "WIDER IMAGE" FOR ALL STORIES.

A hatvanas-hetvenes években státusszimbólum volt a robogó, mára viszont mindent elöntenek a kínai motorok. De néhány romantikus lelkű pakisztáni még mindig küzd, hogy életben tartsa a saját Vespáját.

Bielik István
kistotál

A pózolás mögött: 21 rendhagyó kép az idei Cometről

Fotó: Karancsi Rudolf / 24.hu

December 8-án este volt az idei Comet-gála, ahol szokás szerint kétszer annyi híres vagy híresnek látszó arc tűnt fel, mint amire számítottunk. Mivel az eseményről legtöbbször csak a fotófalas vagy villantós képeket látni, ezért a 24.hu fotósa úgy döntött, megmutatja, milyen az, amikor „kívülállóként” szemlélődünk az esten.

Karancsi Rudolf
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.